New Mousepad Day

Funny how there are plenty companies doing expensive research and producing high spec mousepads, but I end up with this one.

Behold. Personalised mousepad, painted by my own daughter, Isla. It’s the best mousepad by far.

Review: Let’s Be Cops

Lah itu kan Nick pacarnya Jess (New Girl, TV Series) dan Damon Wayan yang di My Wife and Kids (TV Series).

Mereka berdua bukan alasan kenapa gue nonton Let’s Be Cops. Posternya biasa aja (ya, kadang gue bisa nonton film cuma gara-gara posternya keren, latah-visual anaknya). Mungkin karena gue kangen aja nonton film straight cop comedy.

Filmnya gak lucu ya? Lucu kok.
Lucu banget? Gak banget sih.

Lucunya itu tersebar disana-sini. Slapstick, ada (akhirnya ada yang nyela cara larinya Tom Cruise). Ceritanya sih biasa aja. Tapi sangatlah menghibur. Perannya gampang dilupain kok. Moral of the story, coba aja daripada penasaran, what doesnt kill you only makes you stronger. Sometimes you just need to go overboard just to see if it works, or not.

Rekomen apa gak si? Rekomen kok. Buat yang udah nonton semua film di bioskop 2 minggu belakangan ini. Buat yang lagi patah hati atau sedih dan butuh ketawa. Buat pasangan yang udah kehabisan bahan obrolan tapi masih kepingin pegangan tangan sambil gelap-gelapan. Buat ngetes buy 1 get 1 ticket (karena kemaren belinya pake mobile bankingnya CIMB Niaga).

In the real world, it’s about two TV Series stars (Johnson and Wayan) trying to make their break in Hollywood screens. Oh, don’t you just love Rob Riggle, I think his cop roles are always flawless. 

Writing Skill. Upgraded?

Menulis artikel bisa jadi salah satu hal yang gue hindarin, karena gue bukanlah orang yang memiliki struktur kata baik dalam bercerita (perasaan gue).

Lebih senang bercerita lewat desain grafis, video dan mikrofon. Itu Andira yang kemarin.

Lain cerita ketika dapet tawaran untuk ngeliput IFA Berlin 2014.

Read More

Second Worst Transformers Movie

So I’ve watched the latest Transformers sequel called Age of Extinction. Obviously, set years after the last battle where Megatron was blown into pieces, and a new kind of war begins.

It looks good in 3D, but I never like watching 3D flicks which runs more than 2 hours. This movie runs almost for 3 hours. Tho I recommend to watch it on IMAX screens. Get ready for my review.

Read More

New Tees Day

Two new tees over the weekend. The Radavist (which was sold out within an hour) and WoofJKT (which was sold out fast too). Lucky to get my hands on them.

Both are pocket tees. Support the cycling scene.